Finanssikoutsit nuoren talouden­hallinnan tukena

OP Tampereen Finanssikoutsit ovat finanssialan nuoria asiantuntijoita, jotka opastavat omaa itsenäistä elämää ja taloudenpitoa aloittelevia nuoria tärkeistä taloustaidoista sosiaalisessa mediassa ja YouTubessa. Finanssikoutsit ovat osa OP Tampereen yhteiskuntavastuullista työtä nuorten taloustaitojen kohentamiseksi. Finanssikoutsit tuovat talousasioita lähemmäksi nuorten omaa arkea, ja tekevät niistä helpommin ymmärrettäviä ja kiinnostavia.

Finanssikoutsien YouTube-videoita voi myös hyödyntää opetusmateriaalina kouluissa. Videoiden sisällöt käsittelevät muun muassa pikavippien vaaroja, säästämisen tärkeyttä, asuntolainasäästötiliä, luottokortin käyttämistä ja arjen budjetointia. Lisäksi Finanssikoutsit tuottavat talousaiheista sisältöä OP Tampereen Instagram-tilille @optampere. YouTubessa Finanssikoutseilla on oma kanava Finanssikoutsit OP Tampere.

Finanssikoutseja voi myös tiedustella pitämään pankkitunteja ala- ja yläkouluihin, lukioihin, ammattioppilaitoksiin ja korkeakouluihin tai arvoihimme ja vastuullisuustyöhömme sopiviin talousaiheisiin tapahtumiin. Talousvalistus on osa OP Tampereen vastuullisuustyötä ja Finanssikoutsien pitämät pankkitunnit eivät sisällä tuotteidemme tai palveluidemme myyntiä tai velvoita niihin sitoutumista, joten ne sopivat erinomaisesti nuorille. Tiedustelut voi lähettää osoitteeseen markkinointi.tampere@op.fi.

Uusimmat julkaisut

Finanssikoutsit Anna ja Saara: Säästämisen ja sijoittamisen termit tutuiksi

Videolla Finanssikoutsit Anna ja Saara syventyvät tarkemmin säästämiseen ja sijoittamiseen liittyviin termeihin.

Lue lisää

Rahastosäästämisellä unelmat todeksi

Millaisia unelmia sulla on? Finanssikoutsi Saaralla on monia unelmia…

Lue lisää